Smíme prosit? Aneb obnovená premiéra Plesu Partners

Zuzana Fendrychová | 4. 4. 2024 | Vstoupit do diskuze

20. března se po deseti letech opět uskutečnil Ples Partners v úchvatných prostorech Národního domu na pražských Vinohradech. A že to bylo velkolepé, o tom svědčí vaše ohlasy.

Smíme prosit? Aneb obnovená premiéra Plesu Partners

Do majestátního novorenesančního Národního domu, který hostí významné společenské události již od konce 19. století, přišlo ve večerních róbách a slavnostních oblecích téměř 700 dam a pánů z Partners. A protože šlo o Ples, byl tanec hlavní součástí programu, což trefně glosovali spoluzakladatelé Skupiny Radim Lukeš a Petr Borkovec hned na začátku – vzkázali všem, aby se nebáli zaplnit parket.

A tak se stalo hned po 20. hodině, kdy v Raisově sále začala diskotéka Pavla Baláže a souběžně v Majakovského sále odstartovala výuka anglického waltzu pod vedením Lucie Hunčárové a Jana Ondera. Asi po hodině a čtvrt následovala taneční show latinskoamerických tanců v podání tanečního i životního páru Natálie Otáhalové a Jana Ondera. A kdo ještě našel síly, mohl se od 22. hodiny zúčastnit „vášnivé“ školy salsy. Celým večerem přitom hrál k poslechu a tanci nám už známý 25členný orchestr Big ´O´Band pod vedením Marka Ottla. „Tančilo se nad očekávání, i profesionální tanečníci Lucka s Honzou byli překvapeni a v šatně po svém vystoupení zmínili, že takhle rychle se jim parket ještě při žádné firemní akci nezaplnil. A to nadšení tanečníků při škole salsy bylo ohromující,“ vyřizuje pochvalu event manažerka Partners Lucie Wagnerová.

Pochvalnými slovy nešetřili ani samotní Partneři: „Ples se moc povedl. Z týmu mám také sama superlativa. Bylo moc fajn všechny vidět hezky ustrojené a bavit se. Díky za nápad a organizaci,“ řekl třeba Jan Pantůček. Souhlasí i Kristina Žůrková: „Byla to moc povedená akce. Myslím, že lidi si to opravdu užili. Krásně tančili (plný parket na obě taneční výuky), krásné šaty dámy, atmosféra.“  Také Jan Vodehnal nenašel, co by vytknut: „Za mě určitě povedená akce! Nemám podněty na zlepšení.“ 

A jak Ples vnímali samotní tanečníky, kterých se v řadách Partners nakonec našlo nespočet? „Pro mě po 10 letech Ples, na který jsem se moc těšil a měl jsem tam asi 70 lidí. Celý večer jsem tam mezi nimi pobíhal a mluvil. Každý si to užil a nejvíc zásadní byli životní partneři, pro které jsou takové akce získávací akcí.… Minus byl za mě catering, protože se nehodil k akci takového formátu, ale to je spíš technická věc. Díky za vytvoření, bylo to skvělé,“ stálo v jednom z mnoha hodnocení. A dozvuky povedené akce se nesly ještě následujícími dny: „Dnes jsme ještě celý den žili z Plesu. Všichni byli opravdu nadšení, a to hlavně životní partneři. Fakt si to skvěle sedlo a nováčci z toho byli úplně „vystřelení“. Všichni strašně moc děkovali. Nikdy jsem v těchto prostorách nebyl, stejně jako většina, a bylo to fakt boží. Těším se, jestli se potkáme i příští rok.“

Soudě podle mnoha dalších ohlasů se o Plesu bude ještě dlouho mluvit:

  • Za mě Ples super, hlavní smysl pro životní partnery. Určitě jsem rád, že se tato akce udělala.
  • Bylo to super. Krásný sál, prostředí, skvělá hudba na obou sálech a společnost na vysoké úrovni – jak moc udělá jen to, když se lidé slavnostně oblečou.
  • Super bylo vzít tam životní partnery, hned to udělá lepší vztahy a zázemí doma lidem.
  • Bylo to naprosto úžasné a věřte mi, že tohle chcete zažít. Když jsme v kancelářích, tak potkáváme pořád ty samé lidi, o těch víc úspěšných jen slyšíme. Ale když se pak mezi nimi ocitnete, uvědomíte si, že prostě takhle žít je opravdu na dosah. Doufám, že příští Ples se nás sejde víc.

Děkujeme, že jste přišli a bavili se!

6

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: